لپ تاپ استوک بیزنسی
لپ تاپ استوک بیزنسی همانطور که از نامش پیداست به طور اختصاصی برای افرادی که در حوزه تجارت و بیزنس فعالیت دارند، طراحی شده است. برای کاربران لپ تاپ های بیزنسی، سبک بودن، شارژ نگه داشتن باتری، کیفیت وبکم و زیبایی لپ تاپ اهمیت زیادی دارد.
راهنمای خرید لپ تاپ استوک اداری ، شرکتی و بیزنسی
برای انتخاب و خرید لپ تاپ اداری، باید بودجه، سیستم عامل مطلوب، طراحی و اجزای فنی مانند پردازنده و عمر باتری را در نظر بگیرید. مطلب زیادی با عنوان10 لیست برتر برای افرادی که می خواهند به بهترین لپ تاپ های اداری موجود دسترسی پیدا کنند وجود دارد، اما این راهنمای خرید لپ تاپ اداری به شما می آموزد که چگونه لپ تاپ را به روشی هوشمندانه، بدون تکیه بر صرفا بودجه، تهیه کنید. هنگامی که نکات مربوط به انتخاب لپ تاپ خوب را بدانید، روند خرید بسیار راحت تر خواهد بود.
لپ تاپ استوک مناسب معلمان
با یکی از بهترین لپ تاپ ها برای معلمان، کلاس درس و حجم کاری خود را بهتر مدیریت کنید. پیدا کردن لپ تاپ مناسب می تواند تفاوت زیادی در تجربه تدریس آنلاین شما ایجاد کند. آخرین چیزی که می خواهید این است که لپ تاپ شما در وسط یک درس مهم هنگ کند یا باتری آن خالی شود. داشتن یکی از بهترین لپتاپها برای معلمان برای هر کسی که در آموزش کار میکند حیاتی است، چه برای یک مدرسه، دانشگاه یا در کلاسهای خصوصی تدریس کنید. لپتاپ نه تنها برای برنامهریزی درسی و اصلاح کار دانشآموزان در مدرسه، خانه یا در حال حرکت، بلکه اغلب برای ارائه کلاس شما نیز مفید است. و البته امروزه، کلاس های بیشتری از راه دور از طریق کلاس های آنلاین یا خدماتی مانند زوم ارائه می شود.
این راهنمای خرید به گونه ای طراحی شده است که گام به گام پیش برود و بهترین سخت افزاری مورد نیاز و همچنین نگرانی های در مورد بودجه و به روزرسانی در آینده را برای صاحبان مشاغل مختلف در نظر می گیرد.
مرحله 1: بودجه فناوری خود را تنظیم کنید و استراتژی خرید خود را بهینه کنید.
بهترین راه برای بهینهسازی هزینهها این است که قبل از خرید لپ تاپ یک بودجه مشخص تعیین کنید. وقتی که بودجه خود را تعیین می کنید، نه تنها مبلغ کلی را که مایل به خرج کردن هستید، بلکه چگونه این مبلغ نسبت به تعداد لپ تاپ هایی که می خرید خرج می شود را نیز در نظر می گیرید. زمانی که کارآفرینان قبل از خرید بودجه تعیین نمی کنند، به خصوص برای ارتقای بخش تکنولوژی، اغلب در نهایت به خرج بیش از حد یا کم تر از نیاز منجر می شود. هر کسبوکاری به لپ تاپ های پیشرفته نیاز ندارد، و در نظر گرفتن گزینههای پرهزینه در صورتی که با سود کسب و کار شما سازگاری ندارند، وقت تلف کردن است. از سوی دیگر، اگر در اولین بار به چیزی که کارمندان خود نیاز دارند، دست نیابید، در درازمدت هزینه کم و محدود می تواند برای شما هزینه بیشتری داشته باشد.
یکی از رویکردهای رایج برای بودجه بندی بخش فنی، تعیین سطوح مختلف لپ تاپ ها بر اساس نیازهای کاربر است. برای مثال، ممکن است ارزش خرید لپ تاپ لوکس دل را برای مدیران و تیم توسعه دهندگان، لپتاپهای میان رده دل برای کارکنان حرفهای و لپ تاپ های سطح پایه دل برای کارکنان پشتیبانی وجود داشته باشد. توصیه می شود برای ساده سازی تعمیر و نگهداری لپ تاپ هادر آینده به یک یا دو برند سازنده پایبند باشید. به همین دلیل، بهتر است تصمیمات خرید فناوری را در دست تعداد کمی از کارمندان سطح بالا نگه دارید و گفتگو را برای کل کارکنان خود را باز نکنید.
ساده ترین رویکرد مدیریتی این است که تنها یک سازنده تجهیزات اصلی و دو یا سه مدل متفاوت را در نظر داشته باشید. با این حال، اگر متخصصان خلاقی دارید، احتمالاً در نهایت دو نوع لپ تاپ را انتخاب خواهید کرد، زیرا خلاقان اغلب به Mac های گران قیمت نیاز دارند .
اگر مطمئن نیستید که چگونه بین هزینه و کارایی تعادل برقرار کنید، تفکیک محدوده بودجه لپ تاپ ما را بررسی کنید و محدوده خود را بر اساس نوع کارمندانی که دارید تعیین کنید:
10 میلیون تومان و کمتر: در محدوده 10 میلیون تومان و کم تر، لپتاپهای ویندوزی متوسط و کرومبوکهای تجاری خوب را خواهید یافت. دلیل اینکه کرومبوکها در این محدوده نسبت به دستگاههای ویندوزی بهتر هستند، این است که فضای ذخیرهسازی بسیار کمتری دارند (که گران است)، بنابراین میتوانند با قیمت پایین بدون کاهش کارایی باقی بمانند. در هر صورت، فقط باید یک لپتاپ اداری در این محدوده قیمت برای کارکنانی بخرید که به کارهای اساسی مانند استفاده از Microsoft Office، پست گذاشتن در شبکههای اجتماعی و مرور وب پایبند هستند. برای کارکنان پشتیبانی با نیازهای محدود، مانند پذیرش و دستیاران، این محدوده قیمت ممکن است مناسب باشد.
10 تا 20 میلیون تومان: در این محدوده قیمت، اکثر نیازهای کاربران اداری و شرکتی را می توان برآورده کرد. کاربران نباید در تامین حافظه و فضای ذخیره سازی مورد نیاز خود و همچنین یک پردازنده قدرتمند به اندازه کافی برای کاربری مولتی مدیا در این سطح مشکلی داشته باشند. لپتاپهای اداری در این دسته اغلب دارای ویژگیهای امنیتی کلاس تجاری مانند اسکنر اثر انگشت هستند و معمولاً عمر باتری خوب، صفحهکلید راحت و نمایشگرهای زیبا دارند.
20 تا 30 میلیون تومان: با 20 میلیون تومان یا بیشتر، می توانید لپ تاپی تهیه کنید که بسیار قدرتمندتر یا قابل حمل تر از لپ تاپ هایی است که در طرح های قیمت پایین تر هستند. مدلهای فوق قابل حمل ممتاز، مانند HP Envy X360 ، عملکرد سریعی را در بدنه ای بسیار شیک ارائه میدهند. ورک استیشن های حجیم و قدرتمند نیز در این دسته قرار می گیرند و از 15 تا 30 میلیون (گاهی حتی بیشتر) متغیر هستند. این بهترین محدوده قیمت برای کاربران حرفه ای شما است، مانند تیم توسعه دهنده، تیم طراحی و مدیران سطح C که می خواهند تصویر خاصی را ارائه دهند.
اکنون که بودجه شما تنظیم شده است، جستجوهای آینده خود را بر اساس هزینه فیلتر کنید. حتی نگاه کردن به مدلهای لپتاپ خارج از محدوده قیمتی شما ممکن است منجر به فاجعه اقتصادی شود، بنابراین مراقب باشید.
مرحله 2: یک سیستم عامل را انتخاب کنید.
مگر اینکه بتوانید حداقل 20 میلیون تومان برای هر لپ تاپ خرج کنید، وگرنه باید بین سیستم عامل کروم و ویندوز یکی را انتخاب کنید، اما به طور کلی سه سیستم عامل اصلی وجود دارد که باید تفاوت بین آنها را بدانید. اگر، پس از خواندن این مطلب در توضیحات، هنوز مطمئن نیستید که کدام سیستم عامل را انتخاب کنید، ویندوز را انتخاب کنید. ویندوز هنوز استاندارد اداری در سراسر جهان است و بعید است از این تصمیم پشیمان شوید.
سیستم عامل Mac OS
لپتاپهایی که سیستم عامل Mac OS اپل را اجرا میکنند، قیمتهای بالایی دارند، اما بسیاری از طرفداران سرسخت اپل ، مایلند برای یک لپ تاپ زیبا با رابط کاربری خوب، هزینه بالایی را بپردازند. از لحاظ تاریخی، متخصصان خلاق، لپتاپهای اپل را به دلیل کیفیت بالای صفحه نمایش، کلیدهای عملکردی و توانایی اجرای برنامههای با اکتان بالا مانند Avid، Maya و Dreamweaver ترجیح میدهند.
بسیاری از افراد خلاق هنوز لپتاپهای اپل را خریداری میکنند، اما این برند دیگر بهعنوان برند مورد استفاده در نظر گرفته نمیشود، به خصوص که مکبوک پروهای اخیر نسبت به مدلهای قبلی از رم کمتری بهره میبرند و به نظر میرسد بیشتر بر روی جذابیت متمرکز شدهاند تا عملکرد.
اینکه آیا باید لپ تاپی را انتخاب کنید که دارای سیستم عامل Mac OS باشد، عمدتاً به سلیقه شخصی و میزان بودجه شما بستگی دارد . مگر اینکه کسب و کار شما از نرم افزاری استفاده کند که فقط می تواند روی Mac اجرا شود.البته این سناریو کمتر اتفاق می افتد. نکته دیگر این که همیشه باید قبل از خرید لپ تاپ های جدید از کارشناسان حوزه تکنولوژی در مورد مشکلات احتمالی سازگاری سیستم عامل و نرم افزار سوال کنید. برخی از کسبوکارها نیز لپ تاپ های با سیستمعامل Mac OS را برای فضایی که در دفتر کار انتخاب میکنند، و اگر در زمینهای هستید که ظاهر اهمیت دارد و ایجاد حس لوکس برای مشتریان شما مهم است، ممکن است انتخاب مناسبی باشد.
سیستم عامل ویندوز
همانطور که اشاره کردیم، Windows سیستم عامل استاندارد برای لپ تاپ های اداری است. اگر از سیستمعامل ویندوز استفاده میکنید، لپتاپهای بیشتری نسبت به Chrome OS یا Mac OS خواهید داشت. لپ تاپ های مجهز به Windows در هر پیکربندی و محدوده قیمتی ممکن در دسترس هستند، که به این معنی است که با توجه به بودجه میتوانید بسیار دقیق انتخاب کنید.
ویندوز 11، آخرین نسخه این سیستم عامل، دارای تعداد انگشت شماری از ویژگی های جدید است که می تواند بهره وری شما را افزایش دهد. کورتانا، دستیار مجازی مایکروسافت، میتواند انواع کارها مانند برنامهریزی قرار ملاقات و بررسی آب و هوا را انجام دهد. سپس Task View وجود دارد که به شما امکان می دهد چندین دسکتاپ مجازی را برای چندوظیفه آسان تر راه اندازی کنید. مزیت اصلی انتخاب Windows آشنایی است. بسیار بعید است که کارمندان شما قبلاً از لپتاپ ویندوزی استفاده نکرده باشند، و اکثر متخصصان فناوری اطلاعات (حتی آنهایی که تجربه نسبتا کمی دارند) میدانند چگونه از دستگاههای وبندوزی پشتیبانی کنند. سهولت استفاده یک عامل مهم در پذیرش فناوری کسب و کار است و کارمند اداری معمولا با ویندوز راحت است.
سیستم عامل کروم
سیستم عامل کروم گوگل فرزند جدیدی در بخش سیستم عامل ها است، بنابراین اگر مطمئن نیستید که از کروم بوک چه انتظاری داشته باشید، تنها نیستید. وقتی کرومبوکها برای اولین بار وارد بازار شدند، عمدتاً با هدف کاربری دانشآموزان ساخته شدند، زیرا قیمت اولیه آنها بسیار پایین است.
اکنون ارائه کرومبوکها متنوعتر شده است و لپتاپهای اداری متمرکز از سیستم عامل Chrome استفاده میکنند. Chrome یک انتخاب عالی برای کارآفرینی است که در فضای ابری زندگی میکند (نمیتوانید برنامهها را در Chromebook دانلود کنید) و نمیخواهد نگران بهروزرسانیها باشد. کرومبوکها بهگونهای ساخته شدهاند که بهروزرسانیها را بهطور خودکار برای شما بارگیری و اجرا میکنند، که برای کارآفرینان پرمشغله موضوع بسیار خوبی است. به لطف افزایش برنامههای مبتنی بر فضای ابری مانند Adobe Creative Cloud ، Microsoft Word، Excel و PowerPoint کروم بوک ها برای طیف وسیعتری از صاحبان کسبوکار کارآمدتر میشوند.
مرحله 3: طراحی لپ تاپ را انتخاب کنید.
کلید انتخاب طراحی مناسب لپ تاپ، در نظر گرفتن نحوه کار شما و تیمتان است. در اینجا چند سوال وجود دارد که باید قبل از خرید از خود (یا کارمندان) بپرسید.
آیا من یک لپ تاپ هیبریدی می خواهم یا یک لپ تاپ سنتی؟
شما قبلاً با لپتاپهای سنتی که روی یک لولا باز میشوند آشنا هستید، اما اکنون باید نوع دیگری از لپتاپهای هیبریدی را در نظر بگیرید. لپتاپهای هیبریدی که لپتاپهای تبدیلپذیر یا ۲ در ۱ نیز نامیده میشوند، لپتاپهایی هستند که به عنوان تبلتهای مستقل نیز عمل میکنند.
صفحه نمایش برخی از لپتاپهای هیبریدی به طور کامل از صفحه کلید جدا می شود، در حالی که برخی دیگر دارای لولاهایی با دامنه حرکتی 180 درجه هستند، بنابراین می توانید لپ تاپ را از داخل تا کنید و از آن به عنوان تبلت استفاده کنید. کارمندانی که زیاد سفر میکنند یا در حال حاضر بین لپتاپ (برای تایپ) و تبلت (برای استفاده از قلم و صفحه لمسی) جابهجا میشوند، ممکن است طراحی ترکیبی مناسب بدانند. با این حال، باید توجه داشته باشید که قیمت یک لپتاپ 2 در 1 با مشخصات بالا بیشتر از یک لپتاپ استاندارد با همان مشخصات است.
آیا صفحه کلید راحت اولویت بالایی دارد؟
وقتی مشغول تماشای طرح لپتاپ ها هستید، به راحتی میتوانید اصول اولیه را فراموش کنید و با شاسیهای زیبا و صفحهنمایشهای با وضوح بالا خیره شوید، اما راحتی صفحهکلید عامل مهمی برای اکثر کاربران اداری است. در واقع، یک صفحهکلید ناراحتکننده مانعی بزرگتر از PPI پایین یا یک طراحی معمولی برای بهرهوری خواهد بود. هنگام خرید، به خاطر داشته باشید که هرچه لپ تاپ کوچکتر باشد، صفحه کلید کوچکتر است و تایپ کردن برای ساعت ها روی صفحه کلید مینیاتوری می تواند خسته کننده باشد. در صورت امکان، صفحهکلیدها را آزمایش کنید تا احساس کنید چه چیزی دوست دارید. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، حداقل به اندازه صفحه کلید در هر لپ تاپی که در نظر دارید، توجه داشته باشید. اگر لپتاپی با صفحهکلید کمتر از بهینه انتخاب میکنید، میتوانید روی یک صفحهکلید خارجی برای جلسات تایپ طولانی حساب کنید، که البته انتخاب ایدهآلی نیست.
آیا با لپ تاپم سفر خواهم کرد یا بیشتر در یک مکان ثابت کار می کنم؟
قابل حمل بودن برای برخی از صاحبان کسب و کار نگرانی اصلی و برای برخی دیگر مشکلی نیست. اگر زیاد سفر می کنید یا به طور منظم در مکان های مختلف کار می کنید، ممکن است ارزش آن را داشته باشد که اندازه صفحه نمایش و صفحه کلید را فدای یک لپ تاپ سبک تر کنید. شما همیشه می توانید ابعاد و وزن لپ تاپ را تحت مشخصات فنی به صورت آنلاین بررسی کنید. به خاطر داشته باشید که صفحه نمایش لپ تاپ، مانند صفحه نمایش تلویزیون، به صورت مورب اندازه گیری می شود (گوشه به گوشه) و به طور کلی، هر وسیله ای سبک تر از 1.5 کیلوگرم برای سفرهای کاری به اندازه کافی قابل حمل است. با این حال، قبل از انتخاب لپ تاپ فوق قابل حمل، مطمئن شوید که دستگاه دارای پورت های مورد نیاز شما و عمر باتری است که می توانید با آن کار کنید.
آیا به پشتیبانی از صفحه نمایش لمسی یا قلم نیاز دارم؟
اگر (و فقط اگر) زیاد از آنها استفاده کنید، صفحه های لمسی یک ویژگی خوب هستند. لپ تاپ های دارای صفحه نمایش لمسی و یا پشتیبانی از قلم تقریباً همیشه گران تر از مدل های مشابه بدون صفحه نمایش لمسی هستند. لپ تاپ های دارای صفحهنمایش لمسی نیز نسبت به لپ تاپ های بدون صفحهنمایش لمسی از باتری بسیار بیشتر استفاده میکنند، حتی اگر به طور فعال از ویژگی صفحه لمسی استفاده نکنید. در نهایت، صفحه نمایش های لمسی سنگین تر از صفحه نمایش های معمولی هستند. اگر به پشتیبانی از صفحه نمایش لمسی یا قلم نیاز دارید، باید حتماً به دنبال آن ویژگی در لپتاپ بگردید، اما اگر فقط به این دلیل که فکر میکنید یک ویژگی جالب به نظر میرسد، آن را تهیه نکنید.
آیا به یک لپ تاپ مقاوم نیاز دارم؟
لپ تاپ های مقاوم برای برخی از مشاغل ضروری هستند، به ویژه آنهایی که کارگران را در شرایط دشوار یا از راه دور استخدام می کنند. پاناسونیک تاف بوک ، دل لتیتیود و لنوو تینکپد پرمخاطب ترین خط لپ تاپ های مقاوم هستندو در بین متخصصان خدمات عمومی (مانند پلیس، ادارات آتش نشانی و کارشناسان حفاظت از محیط زیست) و همچنین شرکت های خصوصی که به لپ تاپ های فوق العاده مقاوم نیاز دارند (مانند روغن گیری، ماهیگیری، کشاورزی، ساخت و ساز و... ) بسیار محبوب است.
لپتاپها و تبلتهای مقاوم اغلب لوازم جانبی را ارائه میکنند که برای لپتاپهای رایج در دسترس نیستند، مانند داک استیشن و بستههای باتری خودرو (برخی از لپتاپهای مقاوم میتوانند روزها با این بستهها کار کنند). لپتاپهای مقاوم معمولاً ضد آب، ضد سقوط هستند و میتوانند با دستکش استفاده شوند (حتی اگر صفحهنمایش لمسی داشته باشند). با این حال، آنها همچنین معمولاً بزرگتر و فشردهتر از لپتاپهای معمولی اداری هستند، و زمانی که لوازم جانبی را در نظر بگیرید میتوانند گران باشند.
اکثر کسب و کارها به لپتاپهای مقاوم نیاز ندارند، اما اگر شما نیاز به این دسته لپتاپ دارید، حتی به خود زحمت نگاه کردن به لپ تاپ های استاندارد اداری یا تجاری را هم ندهید. در عوض، با بررسی خطوط پاناسونیک تاف بوک ، دل لتیتیود و لنوو تینکپد شروع کنید.
مرحله 4: این سه مشخصات را با هم مقایسه کنید.
تا به حال، احتمالاً چند لپتاپ را پیدا کردهاید که متناسب با بودجه شما باشد، سیستم عامل مورد نظر شما را داشته باشد و نیازهای طراحی شما را برآورده کند. انتخاب بین آنها به مشخصات فنی مربوط می شود. وقتی با تمام اصطلاحات فنی آشنا نیستید، مشخصات میتواند بسیار زیاد باشد، بنابراین بیایید آن را در شرایط ساده دنیای واقعی تجزیه و تحلیل کنیم.
پردازنده یا سی پی یو
در زیر مشخصات فنی، پردازنده لپ تاپ (واحد پردازش مرکزی، که پردازنده نامیده می شود) را مشاهده خواهید کرد. پردازنده اولین چیزی است که هنگام مقایسه گزینه های مختلف لپ تاپ باید به آن توجه کنید. اگر لپ تاپ شما یک ماشین باشد، پردازنده موتور آن است. همانطور که می توانید تصور کنید، کیفیت پردازنده لپ تاپ شما تاثیر زیادی بر قابلیت استفاده آن دارد. با این اوصاف، بسیاری از مردم در مواقعی که به پردازندههای پیشرفته نیاز ندارند، بیش از حد هزینه میکنند. مانند آن کسی است که پورشه بخرد اما هرگز بیش از 40 کیلومتر در ساعت رانندگی نکند.
همانطور که پردازنده ها را در لپ تاپ های مورد نظر خود مقایسه می کنید، این دستورالعمل های کلی را در نظر داشته باشید:
پردازندههای ارزان قیمت: پردازندههایی که برای کارهای بسیار سبک و ساده مناسبتر هستند عبارتند از AMD E-Series ، Intel Atom، Intel Pentium و Intel Celeron. اگر تنها کاری که می خواهید با لپ تاپ خود انجام دهید تایپ کردن و مرور وب است، ممکن است یک پردازنده رده پایین کاملا مناسب باشد، اما به طور کلی، ما این موارد را برای استفاده اداری توصیه نمی کنیم.
پردازنده های میان رده: این پردازنده ها عبارتند از Intel Core m3 و m5 و m7. احتمالاً این پردازنده ها را فقط در لپ تاپ های سبک وزن و هیبریدی خواهید دید. این پردازنده ها برای کارهای اصلی کارایی مناسبی دارند. اگر لپتاپی که میخرید یک دستگاه ثانویه برای مسافرت است یا چیزی است که فقط گاهی برای یادداشتبرداری و ارسال ایمیل از آن استفاده میکنید، این پردازنده ها باید با نیازهای شما مطابقت داشته باشد.
پردازندههایی که برای اکثر مشاغل مناسب هستند: پردازندههای Core i3 و i5 اینتل برای اکثر مشاغل مناسب هستند. آنها از قابل اعتمادترین پردازنده ها در دنیای لپ تاپ هستند. اگر به طور مرتب روی دستگاه خود چند کار را هم زمان انجام می دهید، مانند اجرای QuickBooks در حین مدیریت صفحات گسترده در اکسل زمانی که مرورگر شما دارای 15 تب باز است، Core i5 انتخاب بهتری برای شما نسبت به Core i3 است. اگر یک کاربر استاندارد اداری هستید که ایمیل می فرستد، اسناد ایجاد می کند،عکس ها و پست ها را در شبکه های اجتماعی منتشر می کند، Core i3 به خوبی نیازهای شما را برآورده می کند.
پردازنده های سطح بالا: زمانی که اولین بار به بازار آمدند، پردازندههای نسل ششم و هفتم Core i7 اینتل منحصراً در لپتاپهای رده بالا یافت میشدند. مانند بسیاری از فناوری ها، قیمت تا حدودی کاهش یافته است و اکنون می توانید لپ تاپ هایی با قیمت کمتر از 20 میلیون تومان پیدا کنید که دارای پردازنده i7 هستند. در حالی که خرید لپ تاپ با پردازنده Core i7 مشکلی ندارد، احتمالاً به آن نیازی ندارید.
بسیاری از مردم فکر می کنند یک پردازنده قدرتمند برابر با عملکرد بهتر است و همه خواهان بهترین عملکرد ممکن هستند، اما این ایده هم درست است و هم نادرست. در اینجا یک قیاس وجود دارد: تصور کنید یک کیسه مواد غذایی را در صندوق ماشین خود (Core i3 یا Core i5 ) قرار می دهید. شما به راحتی می توانید آن کیسه مواد غذایی را به خانه ببرید، درست است؟ حالا تصور کنید که همان کیسه مواد غذایی را در پشت یک وانت گران قیمت با قدرت بسیار بیشتر قرار دهید. آیا بردن کیسه مواد غذایی به خانه با وانت گران تر آسان تر بود؟ نه، فرقی نمیکرد، زیرا کاری که انجام میدادید آنقدر سبک بود که حتی از مزایای اضافی وانت (قابلیت حمل بارهای عظیم، اتصال برفروب و...) استفاده نکردید.
همین امر در مورد پردازنده های سطح بالا نیز صادق است. اگر نمیخواهید ویرایش ویدیو یا مدلسازی سهبعدی انجام دهید، نیازی به یک پردازنده پیشرفته ندارید و داشتن آن تجربه کاربری لپتاپ شما را بهبود نمیبخشد. اگر این وظایف سخت بخشی از کار روزانه شما باشد، Core i7 ارزش هزینه کردن را دارد.
پردازندههای لوکس: اگر بودجه نامحدودی برای لپتاپهای اداری خود اختصاص دادهاید، ممکن است با تعدادی از پردازنده های لپتاپ زئون اینتل روبرو شوید. Xeon فقط برای حرفه ای ها ضروری است که به طور منظم تجزیه و تحلیل کسب و کار ، پردازش مبتنی بر بردار و سایر کارهای فشرده علم داده و تجزیه و تحلیل را انجام می دهند. اگر همه این اصطلاحات برای شما یونانی به نظر می رسد، به Intel Xeon نیاز ندارید. اگر i7 یک پیکاپ فانتزی است، زئون یک خودروی اسپرت سطح بالا است، مانند استون مارتین یا پورشه. جمعیت بسیار کمی وجود دارد که خرید یک خودروی اسپورت برای آنها از نظر مالی یک تصمیم مناسب است و همین امر در مورد لپ تاپ های لوکس با Intel Xeon نیز صادق است.
حافظه رم و فضای ذخیره سازی هارد
دومین فاکتور مهم برای مقایسه در لپ تاپ های اداری، ذخیره سازی بلند مدت و حافظه کوتاه مدت آنهاست. برای حافظه کوتاه مدت، حافظه با دسترسی تصادفی (RAM) و برای ذخیره سازی طولانی مدت، هارد دیسک شما (HDD، که فقط هارد دیسک نیز نامیده می شود) وجود دارد. برخی از لپ تاپ ها علاوه بر یک هارد دیسک برای ذخیره سازی طولانی مدت، یک درایو حالت جامد (SSD) دارند، در حالی که برخی دیگر فقط یک SSD برای ذخیره سازی طولانی مدت دارند.
حافظه های SSD جدیدتر از هارد دیسک ها هستند و به طور فزاینده ای برای ذخیره سازی محبوب هستند زیرا سریعتر از HDD هستند و باعث می شود لپ تاپ شما نیز سریعتر کار کند. SSD ها هیچ قطعه متحرکی ندارند، بنابراین نسبت به هارد دیسک های استاندارد بادوام تر و جمع و جورتر هستند، به همین دلیل است که لپ تاپ های مقاوم تقریبا همیشه از آنها استفاده می کنند.
در اینجا نحوه تشخیص اینکه آیا لپتاپ مورد نظر شما دارای حافظه و فضای ذخیرهسازی کافی برای استفاده اداری شما است یا خیر، آمده است:
حافظه رم: از لپتاپهایی با رم 2 گیگابایتی صرف نظر کنید، زیرا کار کردن روی آنها خستهکننده خواهد بود. در عوض لپتاپهایی را هدف بگیرید که 4 گیگابایت (خوب) یا 8 گیگابایت (حتی بهتر) دارند. برخی از لپ تاپ ها با 16 گیگابایت عرضه می شوند، اما این برای اکثر کاربران اداری ضروری نیست.
هارد HDD و SDD: اگر برنامه ریزی زیادی برای ویرایش ویدیو دارید (بنابراین تعداد زیادی فیلم روی دستگاه خود ذخیره می کنید)،در غیر این صورت با حداقل ظرفیت ذخیره سازی ترکیبی در حدود 256 گیگابایت فضای کافی خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که اگر کروم بوک را انتخاب کنید، فضای هارد دیسک بسیار کمتری خواهید داشت (اگر با زندگی در فضای ابری و اجرای برنامه های تلفن همراه مشکلی نداشته باشید، خوب است). پیشنهاد ذخیره سازی در اینجا در درجه اول برای کاربران اداری است که لپ تاپ های ویندوزی یا اپل را خریداری می کنند.
عمر باتری
آخرین ویژگی مهمی که باید قبل از تصمیم گیری نهایی در نظر بگیرید، عمر باتری است. عمر باتری برای برخی از صاحبان کسب و کار مشکلی نیست و برای برخی دیگر عاملی تعیین کننده است. باید به این فکر کنید که چند بار بدون دسترسی به برق از لپ تاپ خود استفاده می کنید. در هر صورت، ایده خوبی است که به عمر باتری هر دستگاهی که خریداری می کنید نگاهی بیندازید. به خاطر داشته باشید که سازندگان لپتاپ از معیارهای مختلفی برای اندازهگیری عمر باتری استفاده میکنند، بنابراین مقدار گزارششده را جدی بگیرید.( ما در مجموعه آرالپ در بخش نقد و بررسی لپ تاپ ، طول عمر باتری و تست های مختلف انجام شده برای تعیین آن را به طور کامل توضیح داده ایم. )
برخی از تولید کنندگان لپ تاپ باتری های اضافی را با هزینه اضافی ارائه می دهند. در حالی که این باتری ها می توانند عمر باتری یک لپ تاپ اداری را به میزان قابل توجهی افزایش دهند، وزن قابل توجهی نیز به دستگاه اضافه می کنند، بنابراین قبل از انتخاب یک باتری اضافی، وزن ترکیبی را در نظر بگیرید.
در نهایت برای انتخاب یا خرید لپ تاپ استوک اداری مناسب هنگام خرید به نکات ساده شده زیر توجه کنید:
- اندازه 14 اینچی
- نام پد داشته باشد
- صفحه نمایش مات
- مانیتور حداقل اچ دی
- پردازنده i5 به بالا
- پردازنده نسل 4 به بالا باشد
- رم 8 گیگ به بالا
- برای سرعت بالا، هارد SSD توصیه می شود
- وزن آن کم باشد تا راحت جا به جاش کنید
- شارژ دهی باتری بالای ۲ ساعت باشه
توجه داشته باشید مطالب بالا حداقل ها هستند. بسته به نیاز و بودجه شما این مشخصات قابل تغییر می باشند. در صورتی که در مورد خرید لپ تاپ استوک اداری و شرکتی هنوز تردید دارید ، می توانید از مشاوره تخصصی و رایگان خرید لپ تاپ استوک آرالپ استفاده کنید. برای این کار روی کلمه فرم درخواست مشاوره کلیک کنید.